Back Back Nieuws

Snack-Plaza Willem de Boer beste cafetaria

27 oktober 2008
Willem de Boer Party-Service uit Emmeloord is heel blij en trots op zusterbedrijf Snack-Plaza Willem de Boer uit Urk. Het gelijknamige fastfoodbedrijf maakt deel uit van de groep ondernemingen van de partycateraar en is verkozen tot de beste cafetaria van Nederland 2008-2009.

 

Vorig jaar kwam Snack-Plaza met stip de ranglijst van de landelijke Cafetaria-Top 100 binnen op de 24e plaats. Nu mag het zich de beste cafetaria van Nederland noemen. De Cafetaria-Top 100 is een onafhankelijke ranglijst van topcafetaria’s, samengesteld door het vakblad Snackkoerier. Met behulp van zo’n dertig anonieme juryleden, van wie velen hun sporen in de branche hebben verdiend, heeft het vakblad honderden cafetaria’s bezocht en beoordeeld.

 

"Er is gekeken door het oog van een kritische consument, en gelet op alle aspecten die een cafetaria voor deze consument aantrekkelijk kunnen maken. Smaak van de producten, gastvriendelijkheid, prijs/kwaliteitverhouding, hygiëne en natuurlijk de uitstraling van de zaak, het is allemaal meegenomen in de beoordelingen," zo vertelt Henk de Boer van Willem de Boer Party-Service.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!