Smoothieclub: van workshops naar een gezonde boostSmoothieclub: van workshops naar een gezonde boost
Back Back Nieuws

Smoothieclub: van workshops naar een gezonde boost

02 juni 2020

Smoothieclub heeft de afgelopen periode niet stilgezeten om ook in deze tijd te blijven voldoen aan de vraag. Het kerndoel van de Smoothieclub is om mensen in staat te stellen gezonde keuzes te maken. Naast de workshops en energizing events die altijd centraal stonden in hun dienstverlening, hebben zij nu ook smoothieclub pakketten.

De smoothieclub

Normaal gesproken vinden we Smoothieclub vooral op evenementen en bij het verzorgen van workshops bij bedrijven. Maar ook voor hen is er veel veranderd de afgelopen maanden. ‘Om ons heen zien we dat veel mensen het een uitdaging vinden om zelf dan wel met het gezin vitaal te blijven. Als deze tijd ons iets duidelijk heeft gemaakt, is het dat dat juist nu extra belangrijk is’, aldus Jean-Marc Bilderbeek.

Het Smoothieclub pakket is geboren!

Een pakket vol met groente en fruit om thuis aan de slag te gaan met hun gezonde smoothie recepten of als gezond tussendoortje. Deze worden bij medewerkers, klanten of relaties thuisbezorgd als een gezonde verassing. Nog leuker wordt dit natuurlijk als het pakket wordt vergezeld van een persoonlijke boodschap van bijvoorbeeld de directie eventueel gecombineerd met een uitnodiging voor een hybride of online workshop. 'Onze bedrijvenactie is een originele manier om medewerkers te laten weten dat er aan ze wordt gedacht en bovendien motiveert het om gezond en vitaal te blijven.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!