Back Back Nieuws

Smit bij The Entertainment Group Publishing

27 juni 2008
Jan Smit heeft een exclusieve publishing overeenkomst getekend bij The Entertainment Group Publishing. Hierdoor zal The Entertainment Group Publishing de komende jaren als publisher van Jan Smit optreden, te beginnen met de nieuwe single van Jan Smit, “Stilte In De Storm”, die afgelopen maandag haar radioprimeur beleefde. De single is tevens de titelsong van de nieuwe film “De Brief Voor De Koning”.

Peter van Krimpen, manager publishing van The Entertainment Group: “Het is natuurlijk voor mij als publisher een enorme eer om een artiest, componist en tekstdichter van het kaliber Jan Smit te mogen vertegenwoordigen. Ik heb groot respect voor de manier waarop in recente jaren aan de carrière van Jan Smit is gebouwd en ik vind het dan ook fantastisch dat ik de komende tijd weer met zijn manager Jaap Buys en Gerard Rutte van Artist & Company kan werken’.

Het nieuwe album van Jan, tevens getiteld “Stilte In De Storm”, zal 29 augustus verschijnen. Nog nooit heeft Jan zo’n groot aandeel gehad in de songs op zijn albums. In totaal heeft hij acht songs, waaronder de huidige single, alleen geschreven en daarnaast de teksten van de overige songs voor zijn rekening genomen. Vanaf 9 oktober tourt Jan Smit met zijn band in het kader van de ‘Jan Smit Komt Naar Je Toe Tour’. Tijdens deze tour speelt Jan, startend in de Rijnhallen in Arnhem, een dertigtal grote concerthallen plat waaronder Leiden, Maastricht, Groningen en Enschede. Voor meer informatie over de tour van Jan Smit ga naar www.jansmitkomtnaarjetoetour.nl .

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!