Back Back Nieuws

SMG en TSC tekenen nieuwe samenwerkingsovereenkomst

26 mei 2015
Meer dan 10 jaar lang samen onderweg, Security Management Group B.V. en TSC Crowd Management vernieuwen de wederzijdse overeenkomst. Eind vorige eeuw is de samenwerking op kleinschalige wijze begonnen tussen TSC Crowd Management en Security Management Group B.V., toen nog De Kuip Beveiliging. In de afgelopen jaren is er de tijd geweest de systemen op elkaar af te stemmen maar ook de culturen van events en voetbal zijn in die periode steeds beter gesmeed tot 1 geheel.

Gastheerschap met het oog voor veiligheid
Na een jarenlange, reeds succesvolle, samenwerking hebben Security Management Group B.V. en TSC Crowd Management besloten een meerjarige overeenkomst met elkaar aan te gaan, waarbij kwalitatieve verbetering en de bezoekersbeleving voorop staan. ‘De door ons gehanteerde pay off: ‘gastheerschap met het oog voor veiligheid’ sluit naadloos aan bij de TSC pay off service wit a smile, temeer daar dit ondersteund wordt door feitelijke functie trainingen van onze medewerkers’, vertelt Security Management Group B.V. directeur, Jan Verweij.

Vanuit de TSC kant ziet de directeur, Jacques Does, uit naar een verdere intensivering van de reeds bestaande relatie met name om te kijken, daar waar wij kunnen, onze expertise verder te gebruiken ter versterking van het geleverde Crowd Management product.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!