Back Back Nieuws

Smart Event Manager Mobile app gepresenteerd op gebruikersdag

12 april 2013
Smart Event Manager is een software programma voor de evenementenbranche. Tijdens de tweede editie van de Smart Event Manager gebruikersdag op 8 april is de Mobile app gepresenteerd aan de gebruikers van de software. De gasten werden ook geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen zoals de SEM Connector waarmee online boekingen direct in de reserveringsoftware geplaatst worden.

Altijd en overal actueel
Directeur Jaap de Vries vertelt: 'De app vormt een belangrijke tool voor account-, party- en eventmanagers. Zowel buiten kantoor als op de werkvloer hebben zij real-time inzicht in de geboekte evenementen, vrije capaciteit en het relatiebeheer. SEM Mobile is daarmee een belangrijke aanvulling op het basissysteem en past volledig binnen de filosofie die we voor Smart Event Manager hanteren: een gebruikersvriendelijk en compleet reserveringssysteem aanbieden'.

De lay-out heeft ook een make-over gekregen. Jaap de Vries: ‘Met een nieuwe kleurstelling en Windows 8 stijl is de software eenvoudiger te gebruiken. Ook ‘onder de motorkap’ is de software vernieuwd en geupdate naar de nieuwste technieken. Vorig jaar presenteerde Voorraedt de automatische evaluatiefunctie en de vernieuwde managementrapportages. Dit jaar ligt de focus op de app en het integreren van de software in websites met behulp van de Connector. In de eigen huisstijl kunnen evenementen, activiteiten en andere bijeenkomsten online geboekt worden, die vervolgens automatisch in Smart Event Manager worden verwerkt.’

Reacties van gebruikers
De 150 aanwezige gebruikers vertegenwoordigden circa 80 bedrijven, bijna de helft van het aantal bedrijven werkt inmiddels met Smart Event Manager. Uit de evaluaties blijkt een grote belangstelling voor de SEM Mobile app en de SEM Connector.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!