Back Back Nieuws

Smakelijke arrangementen Ron Blaauw tijdens SAIL 2010

19 maart 2009
Het Nautisch Evenementen Bureau is voor de zakelijke arrangementen voor SAIL Amsterdam 2010 een unieke samenwerking aan gegaan met Blaauw Culinair Entertainment, de cater-zijde van culinair duizendpoot Ron Blaauw. De topkok verzorgt de catering op de Tall Ships en stuurt andere bedrijven aan bij de uitvoering van een speciaal door Blaauw geschreven SAIL menu.

 

“SAIL 2010 is een ongelooflijk groot evenement in Amsterdam. Met Blaauw Culinair Entertainment verzorgen we de catering voor luxe schepen en begeleiden we de catering van kleine schepen”, aldus de topkok van tweesterrenrestaurant Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel. Blaauw vervolgt: “Op de grote schepen, de zogeheten Tall Ships verzorgen we walking diners voor driehonderd gasten. Daarnaast maken we een speciaal menu voor SAIL Amsterdam 2010. Andere bedrijven kunnen dit menu serveren en wij houden de controle er op”. Het Nautisch Evenementen Bureau is exclusief partner van Stichting Sail Amsterdam 2010 met betrekking tot de hospitality.

 

 

Lat ligt hoog

“De keuze voor Ron Blaauw was zeer voor de hand liggend”, aldus Paulus Mooyman, directeur van het Nautisch Evenementen Bureau, “Blaauw Culinair Entertainment heeft een zeer brede ervaring. Van speels geserveerd fingerfood tot en met de complete orkestratie van een 9-gangen galadiner. We hebben de lat weer hoger gelegd bij het samenstellen van onze unieke arrangementen. We geven door deze samenwerking met Ron Blaauw onze arrangementen een positieve culinaire impuls”.

 

Uitgebreid programma

SAIL Amsterdam 2010 vindt plaats van donderdag 19 tot en met maandag 23 augustus in Amsterdam. Tijdens het gratis toegankelijke evenement is een imposante vloot van Tall Ships uit de hele wereld te bewonderen. Daarnaast meren in totaal ruim 600 schepen, van varend erfgoed tot uiterst modern, af in en rondom het IJ. Het nautische aanbod wordt omlijst door een uitgebreid cultureel programma voor jong en oud.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!