Back Back Nieuws

Slapen op iPod kussen in Carlton Ambassador

17 december 2009
Een primeur? Vanaf 1 januari kunnen gasten van het Carlton Ambassador wegdromen op een eigen kussen dat zachtjes favoriete muziektonen laat horen. Het technische hoogstandje kan bij de hotelreservering worden besteld en na de overnachting worden meegenomen.

Dit nieuwe en innovatieve iPod kussen is voorzien van twee hoogwaardige ingebouwde speakers en kan worden aangesloten op een iPod, iPhone of MP3 speler. Het kussen biedt voor muziekliefhebbers extra slaapcomfort en is buiten de vertrouwde klanken niet van een "normaal" kussen te onderscheiden. De speakers zijn zeer professioneel weg gewerkt, waardoor gasten het verschil horen maar niet voelen.


 

Bewaarkussen
Voor zakelijke gasten die veel onderweg zijn is het iPod kussen ideaal. Het Haagse hotel biedt het kussen aan voor € 35,00. Gasten mogen het kussen na hun verblijf uiteraard meenemen naar huis. Voor het gemak kan men er ook voor kiezen om het kussen te laten bewaren zodat het bij een volgend verblijf weer kan worden klaargelegd op de gereserveerde kamer.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!