Back Back Nieuws

SKYFLY.nl wederom genomineerd voor Dutch Wedding Award

24 november 2014
SKYFLY.nl DJ shows is voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Dutch Wedding Awards als beste bruiloft muziek bedrijf 2014. SKYFLY.nl heeft wederom met zijn drive-in DJ shows de nominatie van de Dutch Wedding Award in de categorie voor beste bruiloft muziekbedrijf 2014 in ontvangst genomen. SKYFLY.nl verzorgt ruim 800 DJ shows per jaar in diverse stijlen op bruiloften en bedrijfsfeesten.

NTBO
SKYFLY.nl, met vestigingen in Hengelo, Zwolle, Arnhem, Houten en Tilburg, is samen met het bedrijf Swinging.nl en artiest Paul Smithuis, bekend van Hollands Got Talent, door de NTBO (Nederlandse TrouwBranche Organisatie) genomineerd voor een Dutch Wedding Award in de categorie voor beste bruiloft muziek bedrijf 2014. De brancheorganisatie NTBO bestaat sinds 2010. Zij brengen ondermeer het Keurmerk Trouwen uit voor gerenommeerde bedrijven in de trouwbranche. SKYFLY.nl beschikt als eerste DJ show in Nederland over het keurmerk trouwen.

Reactie
‘Wij zijn heel trots op deze 3de nominatie van de Dutch Wedding Award. Dit is voor ons wederom de bevestiging dat we goed bezig zijn met een mooi en trendy product. Een totaalproduct en concept voor iedere trouwerij, maar ook bedrijfsfeest, waar we goed over hebben nagedacht’, vertelt contactpersoon Robert de Haas.

DJ show
SKYFLY.nl heeft diverse shows met daarnaast nog allemaal verschillende extra (sfeer)opties zoals een extra live artiest als b.v. Paul Smithuis of een videogastenboek voor een speciale herinnering. ‘Ik denk dat het persoonlijk maken van de DJ show met de muziek en licht in combinatie met onze unieke persoonlijke aanpak naar de bruidsparen, ons wederom de nominatie heeft opgeleverd’, aldus Robert de Haas.

Foto: Blik en Bloos fotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!