Back Back Nieuws

Sky Radio Run volgeboekt

03 september 2008
Traditiegetrouw vindt op de eerste vrijdag van september op ‘De Kop van de Bosbaan’ in het Amsterdamse Bos, de Sky Radio Run plaats. In 2008 is dat op vrijdag 5 september. De Sky Radio Run is een evenement voor medewerkers uit de MarCombranche.

In een zeer vroeg stadium is het maximale aantal inschrijvingen al bereikt. "Ruim drie weken voor het evenement bereikten we al het maximaal aantal van 1500 deelnemers. De inschrijvingen bleven echter binnenkomen zodat in overleg met het bosbeheer van het Amsterdamse Bos besloten is het aantal deelnemers te verhogen naar 1600. Een week later werd ook dit aantal bereikt en werd Free Style events & promotions, organisator van de Sky Radio Run, genoodzaakt de inschrijvingsmodule voortijdig te sluiten," zo vertelt Martijntje Hesselink van Free Style.

"Iedereen die zich niet meer heeft kunnen inschrijven, nodigen we me nadruk uit het feestje tóch met ons mee te komen vieren." Losse diner- en feestvouchers zijn via de site van Sky Radio Run te bestellen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!