Back Back Nieuws

Skanna opent vestiging in Antwerpen

19 januari 2016
In Brussel vond 14 januari de miceparty16 plaats. Dit evenement, georganiseerd voor de gehele mice- en evenementenbranche, was een zeer groot succes volgens organisatoren Erik Woods en Olivier Wauters van Eventonline.

Introductie Belgische branche
Voor Skanna was de miceparty16 niet alleen een mooi feest om het jaar mee te openen, maar ook een perfecte kans om zich te introduceren aan de Belgische branche. Mede dankzij een zeer fijne samenwerking met OCEANDIVA en J&M catering, kon Skanna met haar horecapersoneel een bijdrage leveren. Dit bleef niet onopgemerkt, zo twitterde Stijn Oude-Vrielink van OCEANDIVA: ‘Skanna, zonder jullie geen succes! Het was magisch! Onwijs bedankt namens het hele OD-team!’

Persoonlijke service
Skanna heeft eind oktober 2015 een vestiging in Antwerpen geopend en verzorgt sindsdien het horecapersoneel voor verschillende opdrachtgevers. Zaakvoerder Selma Rana vertelt: ‘Ik ben altijd persoonlijk betrokken waardoor we perfect aan de wens van de opdrachtgever kunnen voldoen. Door deze persoonlijke service te combineren met de flexibiliteit en kwaliteit van onze Skanezen tillen we de gastvrijheid naar een hoger niveau.’ Skanna heeft in een korte tijd een sterk team samengesteld dat zeer gemotiveerd is om van elk evenement een succes te maken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!