Six Stars Agency schittert op evenementen van StreetGasmSix Stars Agency schittert op evenementen van StreetGasm
Back Back Nieuws

Six Stars Agency schittert op evenementen van StreetGasm

06 november 2023

De hostessen van Six Stars Agency hebben de eer gekregen om te stralen op de evenementen van Streetgasm. Een autoclub die vooral bekend staat om de kwalitatieve sportauto’s en de hechte band die leden onderling hebben. Meer dan 300 actieve leden delen hun passie voor snelle auto’s met elkaar, waardoor er een enorm familiegevoel ontstaat. Met hun hoogwaardige hostingdiensten voorziet Six Stars Agency de Streetgasm events van een welkome aanvulling: StreetGasm Girls zorgen voor de perfecte ‘finishing touch’.

Met een scherp oog voor detail en een passie voor auto's, levert Six Stars Agency hostingklussen op maat voor Streetgasm, afgestemd op de specifieke behoeften van de klant. Samen met een enorm netwerk aan partners en leveranciers gaat het hostessenagentschap voor een vlekkeloze uitvoering en een positieve beleving.

Door heel Europa

‘Live Your Dreams’ is de lijfspreuk van StreetGasm. Niets is te gek en jaag je dromen na, is dan ook de rode draad van deze high-end autoclub. Hier horen high-end hostessen bij. De StreetGasm Girls maken niet alleen indruk in Nederland tijdens de StreetGasm evenementen, maar ook tijdens exclusieve tours door heel Europa. Of het nu gaat om deze exclusieve autotours, trackdays, road trips of auto-evenementen, Six Stars Agency verzorgt een professionele hostingervaring. Van het uitstippelen van routes tot hospitality en evenementenplanning, het ervaren team van Six Stars Agency voorziet in alle wensen van de autoliefhebbers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!