Six Stars Agency breidt online zichtbaarheid uitSix Stars Agency breidt online zichtbaarheid uit
Back Back Nieuws

Six Stars Agency breidt online zichtbaarheid uit

05 december 2023

Benieuwd naar hoe het eraan toe gaat bij Six Stars Agency? En hoe verlopen de productionele voorbereidingen voor een project eigenlijk? Het dagelijkse reilen en zeilen van een high-end hostessenbureau wordt nu openbaar gemaakt via social media, en wel via TikTok. Het agentschap kiest ervoor dit platform toe te voegen aan hun reeks bestaande online accounts (Instagram, Facebook en LinkedIn) om ook de interesse te pieken van Gen Z voor de gebeurtenissen in de eventbranche.

Verschillende platformen, verschillende doelen

Waar Instagram prachtige beelden toont van de looks van de Six Stars hostessen, LinkedIn meer uitleg geeft over de inhoud van de verschillende projecten die Six Stars Agency aangaat, zal TikTok inzoomen op de dagelijkse gang van zaken binnen het Six Stars Agency kantoor. Maar denk ook aan behind the scenes content, die ter plekke bij verschillende projecten wordt opgenomen. Het account zal allerhande onderwerpen de revue laten passeren die zowel vermakelijk als leerzaam zijn voor klanten en de Six Stars sterren.

Hét platform van Gen Z

TikTok is momenteel het snelst groeiende social mediaplatform, met een groot bereik onder jongeren tot 26 jaar. De app toont verschillende video’s zoals sketches, dansvideo’s en tutorials. De vraag naar meer inhoudelijke videocontent is aan het groeien en Six Stars Agency beantwoord met de lancering van hun TikTok-account. Steeds vaker wordt dit platform ingezet door bedrijven om hun zichtbaarheid online te vergroten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!