Back Back Nieuws

Site Spring Meeting 2010 succesvol en inspirerend

28 april 2010
De Site spring meeting 2010 heeft afgelopen maandag plaatsgevonden in de schitterende locatie Landgoed Duin Kruidberg te Santpoort.


Marije Breuker, voorzitter van Site Nederland  , opende deze inspirerende middag voor ruim 80 aanwezigen, met een update van de laatste ontwikkelingen. Uiteraard werd de inmiddels welbekende aswolk besproken, Site heeft haar leden middels 3 nieuwsbrieven een juridische lijdraad gegeven over hoe om te gaan met deze kwestie.

Oproep

High Profile Uitgeverij riep de incentivebureaus op ideeën en cases toe te sturen voor de nieuwe incentive katern welke in het aankomende Events magazine zal worden gepubliceerd.

Aansluitend vonden er drie korte workshops plaats; de Rezidor keten presenteerde hun nieuw concept “Experience Meeting Collection” waarbij ze het makkelijker en interessanter maken voor zakelijke boekers om groepsreserveringen te maken.

Share People enthousiasmeerde de groep voor het in contact brengen van ondernemers in ontwikkelingslanden met ambitieuze Europese professionals en hoe men dat ook zou kunnen inzetten als incentiveprogramma.

De derde workshop werd gegeven door Erik Peekel van Aaaaha! the Actor Factory, hij liet door middel van pakkende voorbeelden zien hoe  er een aan incentive reis een verhaallijn kan worden toegevoegd door het inzetten van acteurs, waardoor een incentive nog meer diepgang en beleving krijgt. De keynote spreker Paul Moers schrijver van het boek “Succes is niet voor lafaards”, sloot de middag af met een inspirerende en pakkende presentatie.

Uiteraard werd de Site Spring Meeting gezellig afgesloten met een borrel in de mooie tuin van het Landgoed. 1 juli staat de volgende bijeenkomst van Site op het programma, de Site Summer Special 2010.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!