Back Back Nieuws

Sir Albert zet voet aan de grond in Amsterdam

31 mei 2013
Sir Albert ontving gisteren ruim 500 gasten op het exclusieve openingsfeest van zijn private mansion in urban chic De Pijp, Amsterdam. Pers, bloggers, relaties, speciaal genodigden en bekende Nederlanders, zette deze avond voet in de wereld van Sir Albert, de wereld van de moderne aristocraat, en genoten van de Japanse lekkernijen uit Sir Alberts signature restaurant, IZAKAYA Asian Kitchen & Bar.

Lijfspreuk
Sir Albert arriveerde om half negen bij zijn luxe boetiek hotel waarna Regional Managing Director Bram van der Hoek en Hotel Manager Barbara de Jong Sir Alberts lijfspreuk onthulde, opgeschreven in een negen meter hoge muurschildering van internationaal bekende graphic designer Job Wouters aan de zijkant van zijn luxe boetiek hotel. Deze eyecatcher in De Pijp geeft precies weer waar Sir Albert voor staat: gasten een onvergetelijk verblijf in zijn huis bieden. Of zoals Benjamin Disraeli het opschreef: “Like all great travellers I have seen more than I remember and remember more than I have seen”

Special geschreven nummer
Direct na de onthulling knalde de rockband The Awesome Superpowers, een speciaal voor Sir Albert geschreven nummer door de speakers. Na het optreden van The ASP’s, namen de DJ’s Monte Larue en Ling het over met soulful en uptempo sounds.

Kosmopolitische stad

“De stijlvolle en energieke sfeer van Sir Alberts luxe boetiek hotel en IZAKAYA en alle genodigden sloten deze avond perfect aan op de eisen van de kosmopolitische stad,” aldus Barbara de Jong, Hotel Manager van Sir Albert. “Deze prachtige avond geeft nogmaals aan dat Sir Albert er klaar voor is om Amsterdam te veroveren!”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!