Sione Götte benoemd tot COO Derlon HotelSione Götte benoemd tot COO Derlon Hotel
Back Back Nieuws

Sione Götte benoemd tot COO Derlon Hotel

12 december 2019

Per 1 januari 2020 keert Sione Götte, in de functie van Chief Operations Officer, terug naar Maastricht. Dit is door Edward Lemmens,
Algemeen Directeur / CFO van Xelat Recrea B.V. (de moedermaatschappij van het Derlon Hotel), bekend gemaakt. Voor deze aanstelling, bekleedde zij eerder de functie van General Manager bij het Derlon Hotel in Maastricht.

Grand Hotel Maastricht

Sione Götte zal naast Derlon Hotel Maastricht eveneens als COO verbonden worden aan het te openen vijfsterrenhotel in het voormalige LIOF-pand, gelegen aan de Boschstraat in Maastricht. Grand Hotel Maastricht, waarvan de bouw begin volgend jaar van start gaat, wordt een luxueus hotel met 55 kamers-en-suites, meerdere salons, restaurant en een schoonheidssalon.

Groei stimuleren

Edward Lemmens: 'de ruime (internationale) ervaring van Sione Götte in de hotelsector, in combinatie met haar strategische visie en kwaliteiten op het gebied van leiderschap en teammanagement, zijn bepalend geweest voor deze keuze. Met deze benoeming beogen wij samen de groei van deze twee prachtige bedrijven verder te stimuleren'. 

Nieuwe fase

'Met de bouw van Grand Hotel Maastricht zal er een nieuwe fase in het strategisch plan aanbreken waar ik mij met vastberadenheid, verantwoordelijkheid en volledige inzet voor de onderneming, haar aandeelhouders en werknemers op zal toeleggen', aldus Götte.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!