Back Back Nieuws

Singer Laren en ABN AMRO verlengen sponsorsamenwerking

19 april 2016
Johan van Hall, vicevoorzitter en lid Raad van Bestuur van ABN AMRO en Evert van Os, algemeen directeur Singer Laren tekenden 18 april het hernieuwde hoofdsponsorcontract. De partijen bezegelden een langdurige samenwerking die al meer dan 25 jaar bestaat.

Aansluitend op deze feestelijk gebeurtenis genoot een aantal relaties van ABN AMRO van een muzikaal optreden van de broers Lucas en Arthur Jussen. Museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm gaf een inleiding op de tentoonstelling Franse modernisten en de genodigden hadden de gelegenheid om alvast een blik te werpen op deze nieuwe tentoonstelling, een uitwisseling met het Musée d’art moderne de Troyes. De officiële opening van Franse modernisten vindt plaats op dinsdag 19 april om 17.00 uur.

Samenwerking
Evert van Os: 'Ik ben buitengewoon blij en trots dat deze hoofdsponsor, die dat al is sinds 1990, opnieuw kiest voor een langdurige samenwerking met Singer Laren. Het vertrouwen dat ABN AMRO hiermee uitspreekt in onze tentoonstellingen, theaterprogramma’s, de bouw van het nieuwe theater en andere activiteiten is voor ons, als nauwelijks gesubsidieerde culturele instelling, fantastisch nieuws.'

Breed publiek
Johan van Hall: 'ABN AMRO en cultuur gaan al heel lang en heel goed samen. Onze sponsoring zorgt ervoor dat kunst, muziek, design en theater een zo breed mogelijk publiek bereiken. Onze lange relatie gaat verder dan alleen maar sponsoring, wij willen partner zijn van Singer Laren en onze kennis en netwerk delen. Daarom zijn we dan ook verheugd te kunnen zeggen dat we opnieuw voor langere termijn een samenwerking met Singer Laren zijn aangegaan.'

Foto: Oud voorzitters van de Raad van Bestuur van ABN AMRO en tevens oud voorzitters van de Commissie van Beheer van de Stichting Singer Memorial Foundation Roelof Nelissen en Jan Kalff, brengen een toast uit met Johan van Hall en Evert van Os. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!