Back Back Nieuws

Singel80: vergaderen aan de gracht in Amsterdam

15 januari 2014
Een andere omgeving dan de dagelijkse kantooromgeving kan veel betekenen. Voor creativiteit en het ontwikkelen van nieuwe ideeën is het belangrijk dat mensen zich vrij voelen en hun gedachten de vrije loop kunnen laten.

Singel80 is een vergaderlocatie aan de gracht in Amsterdam. Het is kleinschalig en heeft een huiselijke sfeer. De vergaderruimte bestaat uit een grote, lichte vergaderhuiskamer en twee subruimtes: de opkamer en het souterrain. Ideaal voor het werken in groepen tijdens werksessies of trainingen. De persoonlijke aandacht, de laagdrempeligheid en de ligging in hartje Amsterdam (om de hoek van de 9-Straatjes en op wandelafstand van het Centraal Station) dragen bij aan dat gevoel van thuiskomen.

Vergaderen en dineren
Sinds kort kun je op Singel80 vergaderen terwijl de heerlijkste maaltijden bijna onder je neus  bereid worden. De kok kookt bourgondische 3 gangen-maaltijden in eigen keuken. Je geniet van de heerlijke geuren die uit de keuken komen.

TIP
Koetshuis Sloten en Singel80 komen nu met voordelige package deals. Kom meerdere keren vergaderen en ontvang een gratis lunch of borrel, of 10% korting op de totale locatiehuur.

Voor meer informatie en voorwaarden kun je mailen naar info@koetshuissloten.nl 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!