Back Back Nieuws

Simon Sinek eenmalig live in theater De Spiegel in Zwolle

26 januari 2016
Simon Sinek behoort tot de meest gevraagde sprekers ter wereld van dit moment. Zijn beroemde TED Talk 'Start With Why' is meer dan 25 miljoen keer bekeken en is een bron van inspiratie voor veel organisaties (zie filmpje onderaan dit artikel).

‘Wij zijn er super trots op dat het Nicole Lier van ManagementPlezier gelukt is om Simon Sinek éxclusief en éénmalig te boeken voor een ochtendvullend programma in theater De Spiegel in Zwolle. Een internationale spreker en beroemd door zijn TED Talk ‘Start with Why’. Simon is inmiddels één van de meest gevraagde sprekers ter wereld op het gebied van leiderschap en verandering en staat hij bij ons op het podium!’, licht Margreet Wieringa, directeur Zwolse theaters, enthousiast toe.

Twee uur lang
Simon komt vrijdag 18 maart bij ManagementPlezier in De Spiegel voor zijn allernieuwste sessie over leiderschap. Maar liefst twee uur lang staat hij op het podium van de Rabozaal. Minstens zo bijzonder is dat iedereen daar bij kan zijn. In het seminar ‘Simon Sinek Live’ zet Simon je op een positieve manier aan het denken. Hoe kan jij een betekenisvolle bijdrage leveren aan een betere wereld voor jezelf, je team en je organisatie? Hoe word jij een inspiratiebron voor anderen?

Leiderschap
Tijdens het eerste deel van een twee uur durend seminar deelt Simon zijn inspirerende visie op leiderschap. Daarna gaat hij in op vragen uit de zaal in een collegetour-achtige setting. De ochtend wordt op bevlogen wijze geleid door Jitske Kramer.

Na afloop van het seminar zijn de boeken van Simon te koop. Je kunt ze door hem laten signeren en genieten van de walking lunch.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!