ShowBird neemt Plugify onder de vleugels ShowBird neemt Plugify onder de vleugels
Back Back Nieuws

ShowBird neemt Plugify onder de vleugels

13 juli 2020

Showbird.com, het grootste boekingsplatform voor live-entertainment in Nederland, heeft de activiteiten van Plugify.nl overgenomen. De door Eline Leijten opgerichte website wordt een merk onder de paraplu van ShowBird Holding.

Groeistrategie

ShowBird CEO Hassan Tagi is blij met de overname van Plugify: ‘Deze overname past goed bij onze groeistrategie. Plugify heeft zo’n 2000 uitstekende muzikanten aan zich gebonden. Veel van hen hadden zich nog niet op Showbird.com aangemeld. Zij zijn dus een welkome aanvulling op ons aanbod. Dit brengt ons een stap verder in onze ambitie om de Booking.com voor live entertainment te worden. Met de aanvulling van Plugify biedt ShowBird nu meer dan 10.000 verschillende acts aan. Muziek, Dans, Magie, Kids entertainment, Shows, Animatie, Sprekers, kortom: alles!’

Gamechanger

ShowBird is een gamechanger in de live-entertainment markt. Het online platform wil het boeken van artiesten transparant en gemakkelijk maken. Op Showbird.com vind je alle vormen van live entertainment die op locatie uitgevoerd kunnen worden. Artiesten presenteren zich op het platform, en klanten kunnen hen gemakkelijk vinden en boeken. Sinds de start in 2017 is Showbird vooral druk geweest met de techniek van het platform. De e-commerce organisatie is er nu klaar voor om via massamedia en online marketing het grote publiek te bereiken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!