ShowBird haalt grote celebrities naar online evenementen  ShowBird haalt grote celebrities naar online evenementen
Back Back Nieuws

ShowBird haalt grote celebrities naar online evenementen

20 januari 2021

Het organiseren van een online evenement is een trend van deze tijd. Dit levert interessante mogelijkheden op door de afstanden die verdwijnen. ShowBird.com speelt hierop in en haalt de grootste celebrities van deze planeet naar Nederland.

Celebrities op je online evenement 

Oud presidenten, beroemde filmsterren, top comedians, legendarische sporthelden, the sky is the limit! “In crisistijd komen de beste ideeën naar boven. Want wie wil nu niet Leonardo DiCaprio op z’n online bedrijfsborrel?”, aldus Hassan Tagi, CEO van ShowBird.

Partnerschap

Normaal gesproken zijn wereldsterren moeilijk bereikbaar voor een evenement. Het is een kostbare aangelegenheid (qua tijd en geld) om hen fysiek naar Nederland te brengen. Op een online meeting via Skype, Teams of Zoom zijn reis- en verblijfskosten echter niet meer van toepassing. ShowBird ging een partnerschap aan met twee toonaangevende celebrity agencies uit de U.S. en maakt daarmee de digitale weg vrij voor bijvoorbeeld Lady Gaga of Kevin Hart.

ShowBird.com

ShowBird.com is het grootste boekingsplatform voor live entertainment in ons land. Meer dan 10.000 acts in 45 categorieën bieden zich er aan: bands, zangers, DJ’s, maar ook sprekers, goochelaars en sneltekenaars. Het platform presenteert inmiddels meer dan 500 Online acts, waaronder bingo’s, presentators, escape rooms en pubquizzen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!