Back Back Nieuws

SHOW Equipment installeert vaste techniekvoorzieningen in De Rijtuigenloods

19 juni 2012
In De Rijtuigenloods zijn er onlangs vaste techniekvoorzieningen aangebracht door techniekbedrijf SHOW Equipment. Jeroen Akkerman (Produktiewinkel, red.), de nieuwe eigenaar van SHOW Equipment,heeft de creatieve oplossingen samen met evenementenlocatie De Rijtuigenloods samengesteld.

 

Standaard faciliteiten

De standaard faciliteiten bestaan uit een plenaire basisset, sfeerverlichting en een installatie voor achtergrondmuziek. Dit is allemaal afgesteld op kenmerken van de unieke ruimte. Gekozen is voor de Produktiewinkel omdat zij vanuit de creatieve kant meedenken en al in een vroeg stadium aan tafel kunnen zitten als de opdrachtgever behoefte heeft aan goed ideeën. Samen met de Rijtuigenloods gaan zij techniek op een hoog service level aanbieden tegen concurrerende prijzen.

 

Aantrekkelijke prijs

‘Het spaart natuurlijk veel geld en tijd uit, doordat het grootste deel van de op- en afbouwkosten vervallen. Bovendien kunnen we de basisset voor een aantrekkelijke prijs aanbieden’, aldus Jeroen Akkerman, Directeur Produktiewinkel / SHOW Equipment. ‘Wij zijn erg blij met deze ontwikkeling. Door deze technische voorzieningen worden techniekkosten gereduceerd en worden de klanten beter bediend’, aldus René Schers, Directeur De Rijtuigenloods.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!