Back Back Nieuws

Shirley van de Kamer van Levensgenieters kraakt code International Security Agency

26 maart 2013
Tijdens de BrancheContact dagen in de Expo Haarlemmermeer zijn door International Security Agency (ISA-Security) festivalbandjes  uitgedeeld gedurende  de 2 beursdagen. In totaal hebben 350 bezoekers en collega standhouders een ISA-Festivalbandje om hun pols gekregen met daarop de cijfercode 4722663678. Menig man/vrouw heeft zijn/haar hersenen moeten kraken om de code te ontcijferen.

Opvallend is dat uiteindelijk maar 4 mensen de code hebben gekraakt en dat dit allemaal vrouwen zijn. De oplossing is ISA COMFORT! De 10 cijfers corresponderen met de letters op je telefoon. De letters ISA waren voor velen nog wel te ontcijferen. Menigeen zocht het vervolgens  in woorden als security, veiligheid, service  en nog vele andere varianten. De meest creatieve was de cijfers te gebruiken als GPS-coördinaten waardoor je uitkwam in een plaats in Kazachstan.

Super VIP-Tickets naar TT-Assen
Shirley van de Kamer van Levensgenieters uit Amsterdam had op de beurs de oplossing snel gevonden en is als winnaar geselecteerd. Zij wint hiermee  2 Super VIP-Tickets naar de TT-Assen eind juni dit jaar, beschikbaar gesteld door ISA-Security. Shirley was verrast dat ze deze prijs in ontvangst mocht nemen uit handen van de directeur van ISA-Security de heer Geert Sijtzema. Zij werk al sinds 2007 voor Levensgenieters en is betrokken bij vele grote en kleine festivals en evenementen in Nederland. De TT-Assen heeft ze nog nooit bezocht, dus gaat ze dit MOTOGP-Festival uitgebreid ervaren en neemt ze die dag haar vriend mee. Beide zijn sportieve genieters en zijn daardoor helemaal op hun plaats deze dag.

Foto: v.l.n.r. directeur. Geert Sijtzema en Shirley van de Kamer

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!