Shimano’s Online X-Mas Show door East Side Shimano’s Online X-Mas Show door East Side
Back Back Nieuws

Shimano’s Online X-Mas Show door East Side

21 december 2021

Shimano Europe houdt voor haar medewerkers op elke Europese locatie een live eindejaarsafsluiting (live zoveel als mogelijk in coronatijd). East Side werd gevraagd de centrale aftrap online te verzorgen en ontwikkelde een interactief, persoonlijk en informeel programma.

Online verbinding maken

Ruim 600 online deelnemers trakteerden we op een show met livemuziek, teamwork in de spotlights door illusionist Victor Mids, een humoristische quiz met persoonlijke ontboezemingen, een fotowedstrijd en vooral veel kerst en lol! Dat connectie maken online ook kan, bleek uit alle reacties en interacties van de medewerkers voor, tijdens en na de show. Het motto One Team, One Shimano was voelbaar.

Samenwerken als partners

East Side was verantwoordelijk voor concept en productie van de Shimano’s online X-Mas Show. Ook het uitnodigingstraject en de uitzending in 12 Europese landen via een online platform vielen onder haar verantwoordelijkheid.

Goede samenwerkingen

In deze tijd is het hebben van werkelijk goede samenwerkingen een must. Het voelbaar maken van een sfeer of verbindingen tussen mensen is live makkelijker dan online of hybride. Door elkaar nog concreter en dieper te bevragen en te beluisteren, kom je dicht op de huid van de ander. Op die manier raak je mensen en kan je hen verbinden, ook online. Over de samenwerking met eventpartner East Side zegt Marc van Rooij, President Shimano Europe Group: ‘East Side heeft dit op een geweldige manier vormgegeven. Maar dat zijn we al veel langer van hen gewend! Supermooi om samenwerking tussen alle betrokkenen te zien!’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!