Back Back Nieuws

Sharp onthult 8K-displays en Big Pad-touchscreens tijdens ISE 2016

27 januari 2016
Sharp Europe maakt haar line up voor de Integrated Systems Europe tradeshow (ISE) bekend. De beurs vindt plaats van 9 tot en met 12 februari in de RAI Amsterdam. Sharp presenteert op haar stand E76 in hal 11 onder meer de nieuwste high-end displays, die speciaal ontworpen zijn voor retail en digitale informatievoorziening. Ronald Huijbregts, Manager Sales en Marketing bij Visual Solutions Sharp Electronics Benelux: ‘We kijken er naar uit om tijdens de allereerste vier dagen durende ISE onze grootste, slimste en beste producten van 2016 te tonen: van ons grootste 90 inch scherm, tot onze zeven meter lange wand met geconfigureerde Big Pads en onze 8K-oplossingen.’

‘Sharp wil alleen de meest hoogwaardige en innovatieve displays op de markt brengen. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld om een oplossing te bieden in de bedrijfsomgeving. Daarnaast zijn we bezig onze Visual Solutions-producten te integreren met onze Document Solutions-oplossingen, waardoor we bedrijven een compleet assortiment integreerbare producten en diensten kunnen bieden. Wij concentreren ons volledig op de manier waarop informatie verandert en hoe organisaties hier beter op in kunnen spelen’, legt Huijbregts uit.

Line up
Sharp onthult tijdens ISE een 80 inch 4K-monitor die voorzien is van het meest uitgebreide kleurengamma, en daarmee ideaal is voor veeleisende toepassingen in de retail. Daarnaast laat Sharp een 70 inch Big Pad zien, waarop professionele gebruikers draadloos kunnen samenwerken. Voor het eerst in Europa, wordt ook een 85 inch display getoond met indrukwekkende 8K-resolutie en ’s werelds eerste 80 inch capacitieve, interactieve touchscreen.

Sharp toont bovendien haar bestverkochte producten, waaronder de onlangs gelanceerde Full HD LCD-monitoren uit de professionele PN-E-serie, de technologisch geavanceerde reeks collaboratieve Big Pad-touchscreens en de laatste innovaties in haar display-assortiment.

In verschillende daarvoor aangewezen zones op de stand (Corporate Office, onderwijs, 4K, retail en digital OOH) geven partners van Sharp interactieve demonstraties waarin zij laten zien hoe zij in hun werk ondersteund worden door de totaaloplossingen die Sharp met haar displays biedt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!