Back Back Nieuws

Sfeer en catering 'tasten' op de Monne de Miranda

06 februari 2012
Canal Company biedt een breed scala aan unieke arrangementen aan op en rond de grachten, met een diversiteit aan merken, waaronder Canal Bike, Canal Bus, Canal Hopper, Holland International Rondvaart en Gray Line Amsterdam. 'Vaar in goed gezelschap door het Unesco Werelderfgoed langs elegante koopmanswoningen, kerken, pakhuizen uit de Gouden eeuw met een rijke geschiedenis en natuurlijk de beroemde Magere Brug,' aldus Richard van Herk van Canal Company.

Mooi decor
Naast de reguliere 1 uurs-rondvaarten vormen de goed geoutilleerde schepen een mooi decor voor diners, candlelight cruises, lunches of borrels. 

Nieuw arrangement
Sinds dit jaar heeft Canal Company een nieuw arrangement op een van de luxe salonboten ter beschikking. "Een salonboot straalt zowel allure als nostalgie uit. Ervaar de combinatie van modern comfort met de unieke ambiance van dit klassieke schip: uw zakelijke evenement komt hier helemaal tot zijn recht. De luxe en uitgebreide catering wordt geheel naar uw wensen ingevuld."

Tastings op een van de partyschepen
Afgelopen donderdag nodigde Canal Company haar relaties uit om zelf enkele van de producten te komen ervaren onder het genot van een viergangen diner. "Op onze fraaie salonboot Monne de Miranda kon wijn geproefd worden en op een van onze partyschepen werd fanatiek het Ik hou van Holland spel gespeeld. Het was een erg geslaagde en vooral gezellige avond," aldus Van Herk.

Bekijk de fotoreportage op Flickr.com »

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!