Back Back Nieuws

Sesamstraat in Madurodam

14 maart 2008
De expositie ‘Sesamstraat in Madurodam’ is afgelopen woensdag officieel geopend door Aart Staartjes, in Sesamstraat bekend als Meneer Aart, en Alexandra Tan, de 18-jarige burgemeester van Madurodam. Madurodam organiseert deze expositie samen met de educatieve non-profit organisatie Sesame Workshop met medewerking van de NPS.

De komst van Sesamstraat in Madurodam biedt dit jaar nieuwe mogelijkheden voor zakelijke en feestelijke evenementen, waarbij ook kinderen te gast zijn. Dit komt steeds vaker voor, omdat quality time met het gezin als uitermate belangrijk wordt beschouwd. Tijdens de expositie zijn er speciale mogelijkheden voor familiedagen of groepsbezoeken in combinatie met een lunch, borrel of diner in het restaurant, of exclusief in een van de zalen.

Evenementen worden een nog groter succes als de kinderen zich intussen kunnen vermaken bij Bert en Ernie. De expositie is typisch Sesamstraat: educatief amusement, leerzame avonturen en spellen waarmee kinderen zelf aan de slag gaan door middel van het Sesamstraat Paspoort. Tekenen en knutselen bij Bert en Ernie, zich uitleven in het Broccolibos, rekenen bij Graaf Tel, luisteren naar verhalen in de duinen van Sesamstraat en niet te vergeten: op de foto met de levensgrote Bert, Ernie of Elmo. De expositie is van 13 maart tot en met 26 oktober 2008.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!