Back Back Nieuws

Senses prikkelt de zintuigen met haar heropening

31 januari 2011
Het restaurant in The Albus heeft een gehele make-over ondergaan met een nieuwe naam, nieuwe manager en een nieuwe kaart. Onder de nieuwe naam Senses, wil het restaurant aan de Vijzelstraat in Amsterdam haar heropening op 1 maart, door middel van een speciale actie, vieren met buurtgenoten en relaties.

 

Ware kunststukjes

Iedere gast die gedurende de maand februari van de promotieaanbieding ‘dineren met twee, maar betalen voor één’ gebruik heeft gemaakt, wordt daarvoor uitgenodigd. De kaart van Senses biedt in de actiemaand bijzondere gerechten, die onder leiding van chef Malik Schwaiz zijn verheven tot ware kunststukjes. Daarbij wordt alleen maar gebruik gemaakt van dagverse, seizoensgebonden en lokale ingrediënten.

 

Verwennen van de smaakpapillen

De kersverse restaurantsupervisor Linda Peters is bijzonder trots op de ontwikkelingen bij Senses. 'Het is bij uitstek een restaurant met een zeer intieme sfeer en met een ongelooflijk inspirerende kaart. Het meubilair, de muziek in het restaurant, de tafeldekking, de kleur van de muren; alles is erop gericht om de gast optimaal te laten genieten. En dan heb ik het dus niet alleen over het verwennen van de smaakpapillen. Eten in Senses wordt een 'total experience'. Ik ga er vanuit dat het een begrip wordt in Amsterdam.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!