Back Back Nieuws

Seminars over ROI en effectmetingen

06 augustus 2008
De ROI (return on investment) van meetings en events is een steeds belangrijker thema in de evenementenbranche. Zowel event agency’s en CPO’s als corporate event afdelingen zien steeds vaker de noodzaak inzicht te krijgen in wat meetings en events nu daadwerkelijk opbrengen voor de verschillende stakeholders. Nog vaak ontbreekt het echter aan kennis daadwerkelijk tot meting over te gaan. Daarom komt na verschillende succesvolle seminars in Europa het European Events ROI Institute komende september en januari weer naar Nederland.

Op 5 september 2008 en 6 januari 2009 geeft Elling Hamso 1-daagse seminars in Amsterdam over de ROI van meetings en events. Elling Hamso is oprichter en directeur van het European Event ROI Institute. Tijdens de seminars, die in het Engels gegeven worden, wordt ingegaan op de basis van de Phillips ROI methodologie en aan het eind van de seminar is duidelijk:

 

- hoe op een juiste wijze doelen te stellen voor meetings en events

- hoe op verschillende niveaus resultaten te meten

 

Op http://www.eventroi.org/index.php is meer informatie te vinden over het instituut, de gebruikte methode en is er een online registratie mogelijkheid voor de seminars. Op deze website zijn ook de data te vinden van de overige 1-daagse seminars in Europa en de 5-daagse certificeringcursus door Mr. Jack Phillips, komend najaar in Brussel.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!