SemiFest Live bouwt thuisfeest met line-up van techno tot rapSemiFest Live bouwt thuisfeest met line-up van techno tot rap
Back Back Nieuws

SemiFest Live bouwt thuisfeest met line-up van techno tot rap

20 januari 2021

Vanaf de tiende verdieping van de A’DAM Toren in Amsterdam streamt SemiFest Live op zaterdag 23 en 30 januari weer interactief je huiskamer binnen met artiesten als rapper Sevn Alias & friends, techno live-act Reinier Zonneveld en singer-songwriter Lucas Hamming.

Programma

Op zaterdag 23 januari kun je samen met host Nellie Benner koken met Hugo Kennis, chillen met rapper Sevn Alias & friends, zoals Bokke8 en Mensa, dansen met dj Aaron Gill en dj DYLVN en unwinden met singer-songwriter Bente. Op zaterdag 30 januari nemen singer-songwriter Lucas Hamming, techno live-act Reinier Zonneveld en melodische techno dj Mees Salomé je mee tot grote partyhoogtes. Het programma begint om 19.00 uur via de stream op deze website.Na registratie is de toegang gratis. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor speciale thema-avonden op SemiFest Live in volle gang. Bezoekers kunnen met carnaval en op Valentijnsdag een programma verwachten vol gezelligheid, saamhorigheid en verbinding.

Over SemiFest Live

SemiFest Live is een interactief live platform dat kijkers rechtstreeks in contact brengt met hun favoriete artiesten. De programmering biedt een digitaal thuisfeest met een dikke line-up en live interactie. Het is een initiatief van de Amsterdamse ondernemer en entrepreneur Martijn van Rheenen. Met SemiFest Live zocht hij een manier om de afstand tussen mensen in coronatijd te overbruggen. Met deze two-way streaming haalt SemiFest Live kijkers voortdurend in de uitzending.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!