Back Back Nieuws

Select Catering en Felix Meritis in de Steigers samen aan de slag

22 juni 2016
Het komende half jaar bruist het nog volop in het Amsterdamse Felix Meritis. Naast een diversiteit aan programma's en de verhuur aan de zakelijke markt, zijn er culinaire noemenswaardigheden in het pand. Begin juli opent het gloednieuwe pop-up restaurant ‘Ramses’ haar deuren. Een plek om elkaar te ontmoeten, vanaf het ontbijt tot laat in de avond. Daarnaast gaat Felix Meritis vanaf nu een samenwerking aan met Select Catering. Een cateraar met 30 jaar ervaring in het vak en 'preferred cateraar' van de grote musea in Amsterdam.

Culinaire wensen
'Select Catering serveert diners, borrels en feesten in iedere gewenste ruimte. De benodigde kennis van het pand is daarbij ruimschoots aanwezig. Select Catering speelt in op alle culinaire wensen van de gasten. Van een congres diner in de bijzondere Concertzaal tot een walking dinner in de historische Zuilenzaal maar uiteraard ook in de intieme Koepelzaal,' vertelt Kirsten Duijn, sales en marketing manager bij Felix Meritis.

Experimenteren
Felix Meritis in de Steigers loopt vooruit op de heropening van een volledig gerenoveerd Felix Meritis. Tot de bouwvakkers op 1 januari 2017 komen, wordt geëxperimenteerd met pand, publiek en programmering. 'Laat je verrassen door debatten, exposities, theater, film en muziek. De programma's worden mogelijk gemaakt door de exploitatie van het pand voor congressen, presentaties en huwelijken.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!