Back Back Nieuws

See U@Ubeach!

19 juni 2008
Stadsstranden zijn hot en in.
Rond de terreinen van de Jaarbeurs komt het grootste stadsstrand en terras te liggen van Utrecht. Gedurende de maanden juli en augustus kun je er met je voeten in het zand loungen, netwerken, je werkdag productief doorbrengen en brainstormen met collega´s, passend lunchen met een relatie of een swingende weekafsluiting beleven tijdens de vrijdagmiddagborrel: het kan allemaal op U Beach!

Maar er is meer. Deze zomer zijn naast er spareribs avonden en salsafeesten ook de Media Plaza's Summer School en een gigantisch aanbod in deze twee maanden dat ubeach geopend is van allerlei workshops.

Terwijl half Nederland op vakantie is kun je bijvoorbeeld in zomerse sferen je kennis updaten om straks letterlijk en figuurlijk goed uitgerust weer aan de slag te gaan.

Media Plaza's Summer School als insteek:
Trends in Social Media, Web 2 & 3.0 mixed for U!


Op dinsdag 1 juli en nogmaals op dinsdag 5 augustus is U Beach extra hip & happening! Met de voeten in het zand genieten van een drankje, hapje én de laatste trends en mogelijkheden op internetgebied. Laat jezelf verrassen en inspireren in een relaxte setting. Web 2.0 heeft een revolutie ontketend op tal van terreinen: van privé tot zakelijk. Op het gebied van communicatie volgen de ontwikkelingen elkaar in sneltreinvaart op. Ze beïnvloeden niet alleen de toekomst van het communiceren, maar ook de manier waarop we leren, oriënteren, consumeren en organiseren. Hoe zien we deze trends terug in de nieuwste strategieën van succesvolle partijen? Hoe ziet het speelveld er in de toekomst uit? In een wervelende presentatie geeft Media Plaza je aan de hand van vele fascinerende voorbeelden, filmpjes en demonstraties een beeld van communicatie in de toekomst. Een happening die je nog lang bijblijft!

Meer informatie: www.ubeach.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!