SECUTIX benoemt Lennard Moons tot algemeen directeur Noord-Europese marktSECUTIX benoemt Lennard Moons tot algemeen directeur Noord-Europese markt
Back Back Nieuws

SECUTIX benoemt Lennard Moons tot algemeen directeur Noord-Europese markt

31 mei 2023

Lennard Moons (52) is aangesteld als algemeen directeur van SECUTIX voor de Benelux- en Scandinavische markt. SECUTIX is B-2-B marktleider in geavanceerde ticketing platform oplossingen voor Musea en Brand Experience Centers, Theaters, Concertgebouwen, Live Events, Sportclubs en Stadions en Steden. Moons gaat voor zijn regio een bijdrage leveren aan de groeiambitie van het bedrijf met het hoofdkantoor in Lausanne.

Moons heeft meer dan 20 jaar internationale commerciële en operationele ervaring in de technologie- en software-industrie opgedaan in Zuidoost-Azië, India, de VS, Afrika en Europa. Hij bekleedde meerdere leidinggevende functies en was verantwoordelijk voor het bouwen, reorganiseren en digitaliseren van teams en klant experience organisaties voor wereldwijd opererende bedrijven als Stream Global Services (Concentrix), TLSContact, Agoda (Booking.com) en RIFFOnline.

S-360

SECUTIX heeft met S-360 hét ticketing platform voor de event industrie. S-360 is een naadloos geïntegreerd, open cloudplatform, dat cliënten volledige controle geeft over ticketing, een reeks tools levert om doelgroepen beter te begrijpen (BI/ Analytics) en ermee in contact te komen (CRM), inkomsten te genereren met producten en diensten, activiteiten te beveiligen en de customer experience naar een hoger niveau te tillen.

Transparantie in ticketverkoop

Bij SECUTIX heeft Moons een mooie nieuwe uitdaging gevonden. ‘Het is super interessant aangezien de voordelen en mogelijkheden van nieuwe beschikbare digitale technologie voor onze cliënten binnen ticketing- en gerelateerde bedrijfsactiviteiten enorm zijn. Naast ons compleet open en cloud-based event ticketing platform S-360, is SECUTIX volop bezig met het in de markt zetten van TIXNGO.’

Tixngo

‘TIXNGO is dé onafhankelijke, veilige, fraudepreventieve Mobile Ticketing Wallet waarmee de consument zich na de koop van een ticket via hun mobiel identificeert en vervolgens het ticket zelf kan managen en toegang tot een evenement kan verkrijgen. Hier ligt nog een wereld open voor de eventindustrie waar we veel winst kunnen boeken, en meer transparantie in ticketing verkoop kunnen creëren’, aldus Moons.

Toekomstmissie

SECUTIX belangrijkste doelstelling voor de Benelux- en Scandinavische markt is om het klantportfolio verder uit te bouwen en bestaande klanten extra mogelijkheden te bieden waardoor de beleving van de eindgebruikers van klanten geoptimaliseerd en onvergetelijk wordt. Voor Moons betekent dit dat hij een A-player expert team gaat bouwen, die klanten in deze regio optimaal kan bedienen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!