Back Back Nieuws

The Security Company neemt orderportefeuille over van World Wide Security

03 oktober 2011
The Security Company (TSC) heeft per 1 oktober 2011 de orderportefeuille overgenomen van het in faillissement verkerende beveiligingsbedrijf World Wide Security (WWS). Hiermee heeft TSC bewerkstelligd dat de werkgelegenheid voor de beveiligingsmedewerkers van WWS zoveel als mogelijk behouden blijft en dat de continuïteit bij de relaties van WWS is gewaarborgd.

 

Werkgelegenheid en continuïteit

WWS heeft jarenlang geopereerd in de markt van de evenementenbeveiliging onder de bezielende leiding van haar directeur Peter Theunissen. Deze bezieling heeft er voor gezorgd dat de opdrachtgevers voor een lange periode loyaal zijn gebleven aan WWS. Nu het doek is gevallen voor WWS is er door Peter Theunissen en de directie van The Security Company de afgelopen tijd voortdurend onderzocht hoe de werkgelegenheid en de continuïteit behouden kunnen blijven.

 

Vol vertrouwen

Tijdens de onderhandelingen met de curator van WWS is geprobeerd het belang van de klant en het personeel als uitgangspunt te laten dienen. Nu de orderportefeuille overeenkomst getekend is, kijken alle partijen vol vertrouwen uit naar de toekomst. De eerste gesprekken met het personeel en de opdrachtgevers zijn gepland en hebben tot positieve reacties geleid.

 

Eigen vertrouwenspersonen

Peter Theunissen en het key management komen in dienst bij TSC zodat opdrachtgevers van het voormalige WWS met hun eigen vertrouwenspersonen rond de tafel kunnen blijven zitten. De directeuren Jacques Does en Gerard van Duykeren van TSC zijn tevreden dat zij in deze economische tijden deze stap hebben kunnen maken.

 

Kwaliteit in de markt

Volgens Does is het van eminent belang dat de kwaliteit in de markt van de evenementbeveiliging en de locatiebeveiliging op niveau blijft. Voor Van Duykeren is het belangrijk geweest dat de opdrachtgevers van WWS continuïteit geboden krijgen door TSC, zoals zij dat gewend waren. Does tekent daarbij aan dat hetgeen gebeurd is met WWS nog maar weer eens weergeeft dat de evenementenindustrie in zwaar weer verkeerd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!