Back Back Nieuws

The Security Company maatschappelijk betrokken bij ABN Tennis 2012

16 februari 2012
Naast het verzorgen van de veiligheid rondom het ABN AMRO WTT met beveiligers, hostessen, parkeermedewerkers en spelersbegeleiding, is The Security Company ook vertegenwoordigd in The Club; het VIP-dorp tijdens ABN AMRO WTT.


Unit beschikbaar gesteld

Dit jaar stelt TSC op geheel unieke wijze de unit beschikbaar aan onze non-profit partners om hen een platform te bieden sponsors en relaties te bedanken, waarna men een partij tennis kan bekijken vanuit de eigen loge op het centre-court.

 

DASAV
Tot nu toe blijkt dit een groot succes; zo presenteerde Stichting DASAV (Dance And Sport Against Violence) haar plannen aan haar partners en sponsors voor het Message to the World event op 15 april in het ADO Stadion.


KWF Kankerbestrijding

KWF Kankerbestrijding ontving haar sportieve partners ook in de unit, zoals Ride for the Roses en Mont Ventoux, welke middels fietsevenementen zich inspannen en inzamelen voor KWF. Samen wisselden zij ervaringen uit en genoten van het tennis.


Maatschappelijke partners

Daarnaast maakten ook TSC-partners Racing Club Heemstede, Operette Vereniging Amstelveen, Stars & Cars Rally, Vrienden van Tom en Dance4Life vol enthousiasme gebruik van de unit om hun gasten te ontvangen. Maatschappelijke partners War Child en KIKA zullen de komende dagen gezamenlijk met TSC haar relaties nog ontvangen, tijdens de nu al zeer succesvolle editie van ABN AMRO WTT 2012.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!