Back Back Nieuws

The Security Company breidt uit met hondenbrigade en verkeersbegeleiding

27 maart 2013
The Security Company (TSC) breidt haar dienstenpakket uit met de TSC hondenbrigade en de TSC verkeersbegeleiding. Na een gedegen voorbereiding zijn de medewerkers er klaar voor om onder de TSC vlag, zowel op grote als kleine schaal, haar opdrachtgevers te ondersteunen op het gebied van verkeer en hondenbeveiliging. Op Event13 presenteert TSC haar nieuwe en uitgebreide pakket aan diensten.

Totaalpakket
‘We merken steeds meer dat klanten behoefte hebben aan 1 partner, die voor hen de zorg volledig uit handen kan nemen. Door een totaalpakket te bieden sluiten de verschillende diensten op het gebied van communicatie en coördinatie nauw op elkaar aan. Dit heeft efficiëntie en gemak voor de klant als gevolg.’  aldus Jacques Does, directeur The Security Company.

Kwaliteitsniveau
Zowel hondenbrigade, als verkeersbegeleiding worden ingezet conform het professionele kwaliteitsniveau, de normen en waarden en met de ‘service with a smile’ waar TSC bekend om staat. Naast het werven en opleiden van een grote poule nieuwe medewerkers en hen voorzien van professionele hulpmiddelen, zijn voor beide vormen van dienstverlening professionele coördinatoren aangetrokken. Jan-Paul Goedknegt is per februari gestart als Coördinator Verkeer. Als Coördinator Hondenbrigade heeft Bennie Zuur in maart zijn intrede gedaan binnen het team van TSC. Zij zullen de specifieke diensten professioneel begeleiden. Inmiddels zijn de eerste opdrachten van succesvol van start gegaan, TSC kijkt uit naar een positief vervolg hiervan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!