Back Back Nieuws

Secretaresses op ultrahippe houten fietsen langs highlights Leiden

20 april 2015
Leiden Marketing organiseerde afgelopen week voor secretaresses uit de regio een geslaagde dag om hen kennis te laten maken met alle mooie eventlocaties die Leiden en omgeving rijk zijn. Het werd een tocht door de stad op ultrahippe, houten fietsen langs nieuwe hotelkamers, onbekende vergaderlocaties en onverwachte zalen in eeuwenoude gebouwen.

Start
De inspiratiedag begon in de theaterzaal van Scheltema met table top presentaties. Diverse stadspartners gaven informatie over de mogelijkheden van hun locatie voor vergaderingen, grotere bijeenkomsten, kantooruitjes en overnachtingen in Leiden en over de soorten vervoer over het water, functioneel of ter ontspanning.

Voor veel secretaresses was het een eyeopener dat Leiden zoveel mogelijkheden te bieden heeft. Tijdens de lunch konden zij aanschuiven bij de Stadspartners van wie zij nog wat meer informatie wilden krijgen.

Tour de Leiden
Op de fietsen van Bizon Bikes vervolgden de dames de kennismaking met de stad langs spannende, onbekende adresjes en locaties waar zij uitgebreid werden onthaald. Met een tablet aan het stuur fietsten zij in groepjes de aangegeven route die hen voerde langs een
high tea bij hotel de Barones van Leyden, het Rijksmuseum van Oudheden, een chocoladeproeverij aan de Lange Brug en Kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest.

Wijnproeverij
In het kasteel kregen de secretaresses een rondleiding langs de gerestaureerde Drakenzaal en een door Noordman verzorgde, aangeklede wijnproeverij met als hoogtepunt de wijn van het chateau van Brad Pitt en Angelina Jolie.

Aan het eind van deze Secretaressedag werden de tientallen deelnemers door Brouwers Tours vol inspiratie en met een goedgevulde tas met cadeautjes van de Stadspartners weer teruggebracht naar de stad.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!