Secret bar tijdens Nacht van de Wijn   Secret bar tijdens Nacht van de Wijn
Back Back Nieuws

Secret bar tijdens Nacht van de Wijn

18 oktober 2022

Komend weekend kan je in Central Studios in Utrecht genieten van een keur aan culinaire bites, heerlijke live muziek en 100 soorten wijn. Nou ja, meer dan 100 wijnen, maar voor die extra wijnen moet je wel op onderzoek uitgaan. Op Nacht van de Wijn staat namelijk ergens een geheime Speakeasy Bar met extra wijnen van 19 crimes. Ga op zoek naar aanwijzingen, vind de deur en geniet. 

Don’t speak about the Speakeasy bar 

Een speakeasy bar is een gelegenheid waar tussen 1920 en 1933 illegaal dranken werd verkocht toen de verkoop en productie van alcohol was verboden. Op 21 en 22 oktober staat er echter een legale versie. In dezelfde vintage uitstraling als een eeuw geleden en voorzien van de wijnen van de Australische wijnproducent 19 Crimes, waarbij elke wijn is gebaseerd op een oude werkelijk gepleegde misdaad. Om toegang te krijgen moet je wel weten waar deze geheime bar zich bevindt… zoek en gij zult vinden. 

Utrecht meets Moldavië tijdens bijzondere lunch 

Wist je dat wij ook dit jaar weer een exclusieve driegangenlunch organiseren? Tommy Janssen is de Chef kok van Restaurant Maeve in Utrecht en wij werken samen met hem en Castel Mimi om een onvergetelijke lunch te organiseren. De combinatie van de imposante wijnen van Castel Mimi en de geweldige kookkunsten van Tommy Janssen, is iets om zeker niet te missen. 

Utrechs grote VrijMibo 

Het evenement begint vrijdag om 16:00 uur dus de perfecte timing voor je wekelijkse VrijMiBo! Even wat anders dan je normale week afsluiting. Kom met collega's of vrienden en begin jouw weekend als geen ander. Maar ook op zaterdag heeft het evenement veel in petto! Van een blind proeverij tot aan masterclasses en van luisteren naar een podcast tot aan dansen in onze silent disco! Voor ieder wat wils. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!