Back Back Nieuws

Schreiner algemeen directeur Stayokay

07 december 2007
Marijke Schreiner is door de Raad van Toezicht van Stayokay  per 1 januari 2008 aangesteld als algemeen directeur van Stayokay. Zij volgt Karina Schilte op die samen met Robert Sanger, directeur bedrijfsvoering, de directie van Stayokay vormt.

Schreiner (45) is na de Hoge Hotelschool Den Haag haar loopbaan begonnen bij Golden Tulip. Daarna heeft zij verschillende managementfuncties bekleed bij NH hotels en Hampshire Hospitality & Leisure. De afgelopen twee jaar was Marijke Schreiner Algemeen manager van Sweet Resorts, een centrum voor preventieve gezondheidszorg.

Marijke Schreiner: “Stayokay is een aantrekkelijk bedrijf met harde werkers en een inspirerende sfeer. Stayokay heeft de afgelopen jaren een heel boeiende ontwikkeling doorgemaakt, zoals de opening van aantal nieuwe hostels en de introductie van het nieuwe eigentijdse interieur-concept. Als primaire taak in mijn nieuwe functie zie ik het verder professionaliseren en ontwikkelen van Stayokay als herkenbare keten met een toonaangevende rol op de markt van budgetaccommodaties.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!