Back Back Nieuws

Schiecentrale Studio's & Events decor voor 'het beste van twee werelden'

14 april 2011
De Schiecentrale Studio’s vormden afgelopen maandag het decor van twee unieke activiteiten tegelijkertijd. De evenementenlocatie en filmstudio waren voor het 66e Rood Witte Mannendiner van Sparta Rotterdam omgetoverd voor een diner van 500 voetballiefhebbers. In het hart van de studio vond tegelijkertijd een live uitzending van het RTL programma Voetbal International plaats.

 

Traditie laat nostalgie herleven

Het Rood Witte mannendiner is een 66 jaar oude traditie die de nostalgie doet herleven. Er werd net als vroeger gedineerd aan lange tafels van 50 personen. De klasse straalde er vanaf, waarmee Sparta Rotterdam een positief gevoel gaf aan de aanwezige trouwe sponsors, supporters en spelers. Een prachtig 4-gangen diner werd geserveerd door Van der Linde Catering + Evenementen.

 

Voetbal International

Tussen het voor- en het hoofdgerecht vond de live-uitzending van Voetbal International plaats met Johan Derksen, Wilfred Genee en Rene van der Gijp. Diverse reacties uit de zaal, van ondermeer oer Spartanen Jules Deelder en Hugo Borst aangevuld met de humor van oud Spartaan René van der Gijp zorgden voor een verrassende uitzending in een uniek decor met 500 voetbalminnende mannen.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!