Back Back Nieuws

Schaatsbaan Rotterdam kiest Van der Linde als cateringpartner

02 oktober 2013
De Schaatsbaan Rotterdam en Van der Linde Catering + Evenementen hebben 1 oktober overeenstemming bereikt over een preferred partnership. De Schaatsbaan Rotterdam is het winnende Rotterdams Stadsinitiatief 2013 in de Kralingse wijk De Esch op het terrein van hockeyclub Leonidas. Op 30 november 2013 opent Schaatsbaan Rotterdam. Vanaf dat moment kan er iedere winter van december tot maart op maar liefst twee overdekte banen van totaal 5200m2 worden geschaatst. De initiatiefnemers Fred Nederhof en Robbert Wever verwachten ongeveer 150.000 bezoekers.

Op de overdekte 400-meterbaan met officiële ISU-afmetingen kunnen jonge talenten, schaatsverenigingen, sportieve recreanten en wedstrijdschaatsers terecht. De funbaan, een eveneens overdekte 800m2 plezierpiste voor jong en oud, is onder andere geschikt voor beginnende schaatsers, schoolschaatsen, kunstschaatsen, ijshockeywedstrijden en curling.

Winters vertier
Naast beide schaatsbanen komt een speciaal plein met allerlei winters vertier. Met regelmaat worden hier activiteiten georganiseerd met een ‘koek en zopie plein’ in een wintersdecor. Daarnaast is deze schaatsbaan ook erg geschikt voor feestjes, bedrijfsuitjes en teambuilding dagen.

Van der Linde Catering + Evenementen zal als preferred cateringpartner voor de evenementen culinaire arrangementen gaan verzorgen en desgevraagd zal Van der Linde ook maatwerk concepten samenstellen, afgestemd op specifieke wensen van opdrachtgevers of passende bij doelstellingen van een evenement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!