Back Back Nieuws

Scandic Sanadome Nijmegen viert haar 15-jarig bestaan

30 juli 2010
Scandic Sanadome Nijmegen viert deze zomer haar 15-jarig bestaan. Op 17 juli 1995 opende het futuristisch ogende Sanadome haar deuren en bood een bijzondere combinatie van activiteiten gericht op het bevorderen van de gezondheid.

Na een moeilijke start veranderde Sanadome in 2000 haar management en daarmee haar visie en strategie. Vanaf die tijd werd er vooral ingespeeld op de ontstane 24-uurs economie waarin mensen op allerlei manieren uit balans raakten. Denk aan stress, vermoeidheid, te weinig aandacht voor ontspanning en verwaarloosde sociale contacten. Ook gezond eten komt onder druk te staan. Sanadome biedt het concept om “de markt” weer terug in balans te brengen wat met een woord ‘equilibrium’ te noemen is.

Met 250 medewerkers behoort Sanadome tot de grotere commerciële bedrijven van Nijmegen. De toekomst van Sanadome ziet er goed uit. Het futuristische gebouw en het product worden steeds verder verfraaid en aangepast om zowel ‘de zakelijke als de wellness gast van de toekomst’ een topproduct te blijven bieden. Op dit moment worden alle hotelkamers gerenoveerd en zullen de investeringen voor de komende jaren gespitst zijn op het verbeteren en uitbouwen van het Thermenlandschap en de Beauty & Wellness afdeling.


Erkend Congresbedrijf met 5 hamers

Sanadome is al jaren de toplocatie voor vergaderingen en congressen. De 5 hamers vertegenwoordigen de hoogst haalbare classificatie en staan voor een accommodatie met een buitengewone luxueuze uitstraling die voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen. Ook dienstverlening en F&B staan op een zeer hoog niveau.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!