Back Back Nieuws

Save the date: event 15 op 1 en 2 april in Jaarbeurs Utrecht

10 november 2014
Blok nu alvast in je agenda: op event 15, woensdag 1 en donderdag 2 april, ontmoet je in Jaarbeurs Utrecht branchegenoten, ervaar je de nieuwste innovaties van toonaangevende leveranciers en deel je kennis met topsprekers op de zeventiende editie van de vakbeurs event.

Diverse locaties, cateraars, AV-partijen maar ook online concepten hebben inmiddels hun positie op de plattegrond van de 'Beste Beurs' voor de evenementenbranche al weer bepaald. In een markt waarin de on- en offline ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen moeten event-, congres- en meetingprofessionals zich continu informeren over de tools en trends van morgen. En waar beleving voorop staat is het ervaren van de nieuwste trends een groot goed. event 15 is het dynamische platform voor de totale evenementenbranche waar alle belangrijke marktpartijen bij elkaar komen en waar de krachtige boodschap van organisatiebureaus en toeleveranciers de juiste doelgroep bereikt.

Een prikkelende beursvloer gekoppeld aan een kennisrijk sprekersprogramma vormt al jaren de krachtige basis van event. Voor event 15 kan iedere eventprofessional zijn eigen bijdrage leveren aan de inhoudelijke programmering door middel van de crowdsourced programmering: nomineer een spreker en zorg door middel van social media voor voldoende ondersteuning uit je netwerk en wij boeken de spreker van jouw keuze.

Wil je meer informatie over de indeling, plattegronden en beschikbare plaatsen en wil je niet ontbreken tijdens event 15, neem dan contact op met Eventex. Ontvang je de nieuwsbrief van event? Dan ontvang je bij de opening van de voorregistratie een persoonlijke uitnodiging om je gratis te registreren voor een bezoek aan de beurs.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!