Back Back Nieuws

Save the date: Ervaar de Terrasloge van High Profile Events tijdens Hurks Polo Championship

23 augustus 2013
Als relatie van High Profile Events willen we je de spectaculaire polosport en haar bijzondere relatie- en ontvangstmogelijkheden laten ervaren tijdens de komende Hurks Polo Championship op zaterdag 14 en/of zondag 15 september aanstaande in Middelbeers (hartje Noord-Brabant).

Maak kennis met dit event en ervaar hoe ook jij in de toekomst relaties op unieke wijze kunt ontvangen. In samenwerking met Polo Republic reiken we je nu een tool aan om marketingdoelstellingen makkelijker te realiseren. Laat je beste relaties dit bijzondere event beleven. Een spectaculaire kijksport en tophospitality. Na 5 jaar ervaring heeft Polo Republic zichzelf op de kaart gezet en bewezen.

Kennismakingsarrangement
We hebben als voorproefje een speciaal kennismakingsarrangement samengesteld en een exclusieve High Profile Events Terrasloge beschikbaar gesteld. De normale prijs voor dit volledig verzorgde Terrasloge-arrangement is € 550,- (excl. BTW) voor twee personen. Voor deze unieke gelegenheid biedt High Profile Events dit arrangement aan voor € 275,- (excl. BTW).

Kom en geniet samen met ons van de bijzondere sfeer van de Hurks Polo Championship. Mocht je gasten mee willen nemen dan is dat uiteraard mogelijk. Kinderen tot 16 jaar mag je zelfs gratis meenemen.

De prijs is inclusief:
- Volledig verzorgde ontvangst.
- De prijs is inclusief dranken en smaakmakende ‘gerechtjes’ gedurende de ontvangst.
- Exclusieve ontvangst in de terrasloge, gelegen aan het zonneterras, stijlvol ingericht.
- De Terrasloge beschikt over een eigen barbalie en cateringmedewerker.
- De entree van Terrasloge bevindt zich op het zonneterras en wordt voorzien van signing met de naam High Profile Events & Polo Republic.
- De Terrasloge wordt voorzien van diverse zit- en staanplaatsen en parasols, iedereen kan zich vrij begeven en tevens vanaf het zonneterras goed zicht op de polowedstrijden.
- Kinderen zijn van harte welkom en gratis tot 16 jaar. Voor hen is divers entertainment.
- Ontvangst zaterdag (16.00 – 21.00 uur) en zondag (14.00 – 19.00 uur).

Voor reserveringen bel: 040 245 2745 of mail: charlotte@polorepublic.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!