Back Back Nieuws

Saucony nieuwe hoofdsponsor Egmond Halve Marathon

03 augustus 2015
Saucony heeft zich 30 juli in Egmond aan Zee officieel als hoofdsponsor aan de Egmond Halve Marathon verbonden. De Amerikaanse fabrikant van hoogwaardige runningschoenen en -kleding gaat met organisator Le Champion een verbintenis voor meerdere jaren aan. De komende drie jaar mag het bedrijf zich naast hoofdsponsor, ook titelsponsor noemen van de Saucony Egmond Halve Marathon.

De winterklassieker, met een roemruchte historie en één van de zwaarste halve marathons van Nederland, vindt plaats op zondag 10 januari. De 17.000 startbewijzen voor de halve marathon (21,1 km) of 10,5 km loop over het strand gaan vanaf maandag 3 augustus in de verkoop.

Als een warme jas
‘De Egmond Halve Marathon past Saucony als een warme jas. We zijn dan ook erg opgetogen dat we ons langer hebben kunnen verbinden aan dit evenement. En al helemaal over het feit dat dit in de hoedanigheid als titelsponsor kan. De samenwerking met Le Champion is altijd erg prettig geweest en wij hoefden dan ook niet lang na te denken toen deze uitgelezen mogelijkheid voorbij kwam. Het stelt ons in staat om samen met alle deelnemers de strijd tegen de Egmondse elementen nog intenser te beleven,’ zo zegt Martijn Oostrom, marketing manager van Saucony Benelux, over de nieuwe samenwerking.

Wederzijds vertrouwen
‘Wij zijn zeer verheugd met het hoofdsponsorschap van Saucony. Een toonaangevend runningmerk, waar net als bij Le Champion de sport zelf nadrukkelijk centraal staat. Het lange termijn verband dat wij zijn aangegaan geeft blijk van het wederzijds vertrouwen in een succesvolle en innoverende samenwerking. Daarnaast streven wij er beide naar om onze deelnemers met een optimale voorbereiding op een gezonde manier de kracht in zichzelf te laten ontdekken, waar de Saucony Egmond Halve Marathon voor staat’, reageert Koert Hetterscheidt, directeur van Le Champion.

Foto: v.l.n.r. Koert Hetterscheidt (Directeur Le Champion), Martijn Oostrom (Marketing Manager Saucony Benelux), Jan Willem Mijderwijk (Senior event manager Le Champion), Fedde de Boo (Voorzitter Le Champion).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!