Back Back Nieuws

SAP congres in MECC Maastricht

26 april 2013
Het tweedaagse congres van de VNSG (Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers) was een succes. Het vond plaats op donderdag 18 en vrijdag 19 april 2013 met meer dan 1600 deelnemers in MECC Maastricht. De VNSG bestaat dit jaar 25 jaar.

Met 100+ programmaonderdelen  is het VNSG congres hét evenement voor de SAP Community. Dé plek bij uitstek om ervaringen uit te wisselen, te netwerken en op de hoogte te blijven van de nieuwste SAP ontwikkelingen. Het congres biedt deelnemers de mogelijkheid deze te relateren aan de inzet van SAP-software binnen hun organisatie. Sprekers namen deelnemers mee naar de mogelijkheden van vandaag en morgen. Trendwachter, auteur en spreker Adjiedj Bakas gaf zijn visie op de toekomst. Deelnemers hadden de keuze uit parallelsessies, workshops, demo's, usability testing sessies en netwerkmomenten.

Economisch belang
Het VNSG Congres heeft voor Maastricht & regio een groot economisch belang. Denk aan hotels die de congresdeelnemers accommoderen, vervoersorganisaties die hen van en naar MECC Maastricht brengen, maar ook aan winkels en gastronomie. Voor hotelreserveringen is de VNSG een samenwerking aangegaan met Maastricht Booking Service, inhouse boeking service van MECC Maastricht. Ook in 2014 zal het VNSG congres in MECC Maastricht plaatsvinden. De volgende editie wordt gehouden op donderdag 3 en vrijdag 4 april 2014.

Foto (v.l.n.r.): VNSG voorzitter Tonnie van der Horst en VNSG directeur Rob van der Marck werden door MECC directeur Rob van de Wiel persoonlijk gefeliciteerd. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!