Sandton Hotel De Roskam host bedrijvenloopSandton Hotel De Roskam host bedrijvenloop
Back Back Nieuws

Sandton Hotel De Roskam host bedrijvenloop

27 september 2017

In Velp vond afgelopen zondag de Posbankloop plaats. Tientallen bedrijven liepen mee met de bedrijvenloop over een van de mooiste parcours van Nederland over 2 verschillende afstanden (5,5 km en 15 km). Alle deelnemers werden ontvangen bij Sandton Hotel De Roskam, vanwaar ze met de bus naar de start werden gebracht. Maar niet zonder een aantal waardevolle tips, aanmoediging en een goed warming up programma van 9-voudig Nederlands kampioen: Marko Koers. 'Veel bedrijven hebben een vitaliteitsprogramma voor meer energieke medewerkers dus een initiatief als deze is natuurlijk geweldig.' Marko legt de parallel tussen topsport en werken op top niveau. Hij heeft, als Vitaliteitspartner van De Roskam, nog wat oefeningen voor de lopers.

Aan dit evenement is tevens een goed doel gekoppeld: het Radboud Oncologie Fonds. Met het geld dat ze ophalen, kunnen ze weer meer onderzoek doen naar kanker. Een evenement als deze draagt daar ook weer een steentje aan bij.

Relaxen bij De Roskam

Na afloop van de run werden alle lopers in de watten gelegd bij Sandton hotel de Roskam. Hapje, drankje en een pastabuffet om aan te sterken. En een bandje met relaxte muziek van Tennesee Rose speelde op de achtergrond om de sfeer er goed in te houden.

Marcello Pauw en Anouk Timmer (resp. General Manager & Accountmanager Sandton Hotel De Roskam): 'Dit sportieve evenement is zeker voor herhaling vatbaar, een bijzondere sfeer en dag om mee te maken met natuurlijk als gouden randje dat we een mooi bedrag hebben mogen ophalen voor het Radboud Oncologie fonds. We hopen dan ook volgend jaar weer host te mogen zijn van de bedrijvenloop'. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!