Back Back Nieuws

Samsung LadyPhone op de catwalk

05 juni 2009
Samsung Mobile en Yfke Sturm hebben deze week in de Duif te Amsterdam de nieuwe Samsung LadyPhone succesvol geïntroduceerd: de Allure S.

Het Amsterdamse kerkgebouw was gevuld met vele bekende Nederlanders, persgenodigden en toonaangevende designers uit de fashion industrie . Gekleed in de dresscode ´fashionable pink´, waren zij getuigen van een catwalkprogramma waarin ook de introductie van de nieuwe Allure-S telefoon ‘fashionably’ was verpakt. De Samsung Allure S is een echte LadyPhone die naadloos aansluit bij de laatste modetrends in een elegante kleurencombinatie en slanke vormgeving. Bijzondere functies zijn onder andere de SOS-message en de ‘Fake Call’.

Menno van den Berg, directeur Samsung Mobile Benelux overhandigde op de catwalk het eerste exemplaar van de Allure S aan Yfke Sturm. “Internationaal topmodel Yfke Sturm is het nieuwe gezicht van Samsung LadyPhone en zal tijdens haar werk Samsung LadyPhone bezitters van de laatste nieuwtjes en trends op het gebied van ‘mobile’ fashion voorzien. Daarnaast zal Yfke een aantal keer in Nederland zijn, zo ook tijdens deze Samsung LadyPhone Party”, aldus Van den Berg.


Naast de introductie van de Allure S was de avond gevuld met mode en show. De shows van Omar Munie, het grootste talent van Nederland op het gebied van tassen, en Collection PRC (Percy Irausquin) vielen in de smaak bij de gasten. Bijzonder was de bijdrage van Yfke Sturm aan de Grande Finale catwalkshow van Collection PRC: zij liep zelf mee in de show en droeg een jurk die door Percy Irausquin zelf was gemaakt, maar nooit eerder is getoond op de catwalk.

De Samsung LadyPhone Party is sinds 2003 een geliefd evenement voor bekende Nederlanders. Dit jaar waren er ruim 60 BN’ers aanwezig. Ook gaven op deze editie toonaangevende namen uit de fashion industry acte de presence zoals Monique Collignon, Frederique van der Wal en Pieter de Haan (Directeur Amsterdam international Fashion Week). Naast de fashion shows trad aanstormend muziektalent Krystl op en werd de avond afgesloten met een DJ set van de internationale dance sensatie Hed Kandi. Met de 2009-editie van de Samsung LadyPhone Party onderstreept Samsung wederom dat zij staan voor ‘the art of mobile fashion’. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt bovendien dat consumenten Samsung zien als hét LadyPhone merk van Nederland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!