Back Back Nieuws

Samenwerking voor Bourgonje en Hotel en Congrescentrum Papendal

28 september 2009
Bourgonje en Hotel en Congrescentrum Papendal hebben met ingang van deze maand de samenwerking verder uitgebreid. Naast de vaste LED lichtinstallatie en de samenwerking met betrekking tot de technische realisatie van evenementen binnen Papendal, verzorgt Bourgonje vanaf heden ook alle videotechniek.

 

De intensieve samenwerking die inmiddels ruim een jaar oud is, is beide partijen goed bevallen. Een logische volgende stap heeft geleid tot een verbreding van de dienstverlening. Bourgonje stationeerde begin september een vaste voorraad geluid-, licht- en videoapparatuur op Papendal met als doel “het bevorderen van de kwaliteit, uitstraling, efficiency en response”.

Bourgonje installeerde vorig jaar in de Athene zalen, de foyer en in de Sydney zaal diverse trusscarrés met een vaste en in kleur te variëren“sfeer verhogende” LED lichtinstallatie. De lichtinstallatie kan naar wens met aanvullende lichttechniek uitgebreid worden. Het Erkende Congresbedrijf heeft Hotel en Congrescentrum Papendal in 2008 geclassificeerd met 5 hamers, de hoogste classificatie voor congres- en vergaderaccommodaties. Hotel en Congrescentrum Papendal is een dochteronderneming van NOC*NSF.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!