Back Back Nieuws

Samenwerking Theater Orpheus en Venema Restauratie win-win-situatie

14 oktober 2015
Theater & Congres Orpheus en restauratiebedrijf Venema zijn een intensieve samenwerking aangegaan. Naast de huidige sponsoren heeft Orpheus nu ook het Apeldoornse restauratiebedrijf als hoofdsponsor aan zich weten te binden. De samenwerking met Venema kenmerkt zich door praktische samenwerking die zich richt op het onderhoud van het theater.

Venema en Orpheus
Theater & Congres Orpheus is een bijzonder pand op een prachtige locatie in Apeldoorn. Venema Restauratie is daarom blij zijn bedrijfsnaam aan Orpheus te kunnen verbinden. Orpheus op haar beurt is trots op de samenwerking met Venema: ‘De mentaliteit van het ondernemerschap van Johan Venema en zijn personeel spreekt ons zeer aan. Ik ben blij dat dit gerenommeerde restauratiebedrijf, dat onder andere het Van Gogh-museum en het Rijksmuseum in Amsterdam en talloze historische panden in Apeldoorn nieuw leven heeft ingeblazen, ervoor gekozen heeft cultuur in Apeldoorn op deze manier te ondersteunen. We hebben de samenwerking goed vorm kunnen geven en verwachten hier allebei veel voldoening én voordeel uit te halen. Een echte win-win-situatie,’ aldus Meta Neeleman, directeur van Orpheus.'

Cultuur en ondernemerschap
Johan Venema, eigenaar van Venema Restauratie, toont zich enthousiast over de samenwerking. Zijn team is  inmiddels begonnen met het onderhoud van Orpheus en zal dat de komende jaren blijven doen. Los van de praktische samenwerking, is Venema blij Orpheus te kunnen steunen. Zoals Johan Venema zelf aangeeft:  ‘Orpheus is een bedrijf waar Apeldoorn trots op kan zijn, en daar hoort een goed onderhouden gebouw bij. Ik ben blij dat ik daar een rol in kan spelen en onze bedrijfsnaam via deze wijze hier aan mag verbinden.’  In aanvulling op het sponsorschap heeft Venema zich ook aangesloten bij het Ondernemerspodium: een initiatief van Orpheus voor en door Apeldoornse ondernemers.

Foto: Meta Neeleman en Johan Venema brengen een toost uit op de verbintenis tussen Orpheus en Venema Restauatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!