Samenwerking registratietool boost mogelijkheden eventmanagersSamenwerking registratietool boost mogelijkheden eventmanagers
Back Back Nieuws

Samenwerking registratietool boost mogelijkheden eventmanagers

03 maart 2020

Registratietool Halito gaat een samenwerking aan met Networkapp, zodat je registratietool gekoppeld is aan de handige eventapp. Networkapp is voortdurend op zoek naar manieren om het proces van eventorganisatie en de netwerkmogelijkheden voor alle deelnemers te ondersteunen met innovatieve techniek.

Soepel proces

‘Halito helpt je als registratietool om het aantal inschrijvingen en annuleringen bij te houden. Door deze eventregistratie te koppelen aan onze app, profiteer je daarvan als eventmanager’, start Elma Bassa, co-founder van Networkapp. ‘Het grootste voordeel? Het zorgt voor een soepel proces met zo min mogelijk handelingen. Al je event- en bezoekersinformatie overzichtelijk in één gebruiksvriendelijke omgeving: de techniek is er klaar voor!’ Networkapp heeft al ervaring met het koppelen van registratietools aan de software van de app. Bassa: ‘Dankzij een productspecifieke API is er een efficiënter, veiliger en meer flexibel systeem’. De koppeling met Halito is naar verwachting 21 april afgerond.

Geen uitstel van registratie

Je herkent het als eventmanager ongetwijfeld: je had de registratie eerder willen starten dan uiteindelijk lukt. Aangezien je van anderen voor de content afhankelijk bent, heb je de planning niet altijd volledig in de hand. Een beproefde oplossing is om je eventregistratieproces te integreren met de opbouw van de eventapp. Bied je bezoekers een overzichtelijke registratiewebsite aan, met de hoofdlijnen van het programma en de functionele registratievragen.

Compleet programma in de app

Laat vervolgens in de eventapp in een later stadium het complete programma zien met mogelijkheden om je in te schrijven voor workshops, speeddates of andere bijeenkomsten. Zo heb je de tijd en ruimte om het volledige programma in de app af te ronden, terwijl de website al open is voor registratie. ‘Wanneer het programma klaar is om workshops te selecteren, dan is een enkel pushbericht en e-mail naar alle geregistreerde deelnemers voldoende. Zo creëer je tevens een mooi contactmoment voor het evenement’, legt Bassa uit.

Papierloos registratieproces

Makkelijk, veilig en zonder grote tijdsinspanning. Last minute wijzigingen kunnen altijd eenvoudig worden doorgevoerd in de app. Zo creëert de samenwerking met Halito en Networkapp een volledig papierloos registratieproces met QR-codes en geregistreerde deelnemers die van de laatste wijzigingen op de hoogte zijn. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!